IF AKTIVISTERNE anno 31. oktober 2001

Aktivisterne er et idrætstilbud til psykisk sårbare, der ikke kan , eller ønsker at benytte en ”almindelig” idrætsforening. Foreningen er hjemhørende i Ballerup og Herlev. Pårørende, venner og støttepersoner kan også benytte foreningens aktiviteter. Foreningen bliver drevet af en medlemsvalgt bestyrelse, samt 2 koordinatorer – Eddy fra Ballerup og Nina fra Herlev.

Aktivisternes formål

er at give borgere med psykiske problemer:

• et kvalificeret idræts- og motionstilbud
  • øget fysisk og psykisk velvære
  • mulighed for at øge sit sociale netværk
  • mulighed for at ha´ det sjovt

Medlemskontingent

Det koster 300 kr. for et halvårligt medlemskontingent, uanset om du benytter et, eller flere af foreningens tilbud.
Kontanthjælpsmodtagere kan være medlem for 150 kr. halvårligt.

Der er også mulighed for at være passiv medlem, så er kontingentet 150 kr.
 halvårligt. Passive medlemmer er velkomne til at benytte medlemsaftenerne ,og andre sociale arrangementer, dog uden tilskud fra foreningen.

Kontingentet betales i september og marts – enten på holdene eller sættes ind på –

Nordea – Reg.nr. 0146 Kontonr. 3491-946-872.

mobilPay 95 102

Husk at skrive hvem du er,og hvad du betaler for (kontingent, medlemsaften m.m.) hvis du betaler elektronisk

Hvordan bliver jeg medlem ?

Du er velkommen til at prøve de forskellige aktiviteter et par gange, for at se om det er noget for dig. Hvis dette er tilfældet, udfylder du en indmeldelsesblanket, som du får af instruktøren på det pågældende hold.

Har du spørgsmål eller lign. Er du meget velkommen til at kontakte –

Eddy tlf. 26 30 13 33 eller Nina tlf. 21 77 55 65